De skischoen-BOA, innovatie in skischoenenland!

BOA Skischoen

De skischoen-BOA, innovatie in skischoenenland!

In navolging van fiets, golf en snowboardschoenen wordt de BOA sluiting volgend seizoen toch geïntroduceerd bij skischoenen van de merken Fischer, Salomon en K2.

De BOA is een draaiknop waarbij je je voorkant van de skischoen bij de voorvoet d.m.v. een metalen veter heel langzaam aanspant. Door het aandraaien van de boa sluit de schaal van de voorvoet heel gelijkmatig. De Boa kun je trapsgewijs losser of strakker zetten. Heel makkelijk om tijdens het skiën de druk te verdelen.

Bij het passen van de schoen viel ons op dat de voet in de voorkant van de schoen en op de wreef goed omsloten werd zonder dat je last had van de puntbelasting die de wreef clip kan veroorzaken. Veel mensen hebben  pijn op hun wreef dus misschien is dit een mooie oplossing.

De schoenen komen medio september 2023 in de winkel bij Van den Berg Sport in Driebergen. Mocht je interesse hebben laat het weten dan houden we je op de hoogte over de BOA schoenen. Neem dan ook contact op met Van den Berg Sport in Driebergen.

De gegevens van Van den Berg Sport:

Van den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

website: Skischoen op Maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...