De SkiWelt Tour met of tegen de klok in

SkiWelt Scheffau WildenkaiserDe SkiWelt Tour is een nieuwe gemarkeerde tour die met of tegen de klok in genomen kan worden. De route wordt keurig met borden aangewezen, in groen of oranje.

SkiWelt Wilder Kaiser Brixental is één van de grootste en modernste skigebieden ter wereld bestaande uit 9 dorpen met bekende plekken als Brixen im Thale, Ellmau, Hopfgarten, Söll, Itter, Going, Scheffau, Westendorf en Kelchsau. Het gebied biedt voor iedereen voldoende afwisseling en uitdaging. Naast de vele pistes kan men er ook heerlijk eten en natuurlijk de Après Ski (alleen dit seizoen even niet!) en nog veel meer.

SkiWelt Tour

Deze tour heeft twee varianten namelijk één met de wijzers van de klok mee en één tegen de wijzers van de klok. De route met de wijzers van de klok mee is groen gemarkeerd en tegen de klok in is oranje. Men kan in elke plaats in SkiWelt de route oppakken en verlaten, of zelf uitbreiden met bijvoorbeeld een extra afdaling.

De oranje route is een 90 kilometer lange route en je gebruikt 37 liften, de groene route is met 80 kilometer iets korter en wordt ontsloten door 33 liften. Met 21 afdalingen kan je overal opstappen behalve in Kelchsau (is een apart klein skigebied).

Geschikt voor bijna iedereen

Het aantal kilometers is voor een goede wintersporter goed te doen maar omdat er ook rode pistes in de routes zitten niet voor iedereen geschikt, minder gevorderden kunnen de tour in meerdere dagen skiën.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Turner Banner

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht