De SkiWelt Tour met of tegen de klok in

SkiWelt Scheffau Wildenkaiser

De SkiWelt Tour is een nieuwe gemarkeerde tour die met of tegen de klok in genomen kan worden. De route wordt keurig met borden aangewezen, in groen of oranje.

SkiWelt Wilder Kaiser Brixental is één van de grootste en modernste skigebieden ter wereld bestaande uit 9 dorpen met bekende plekken als Brixen im Thale, Ellmau, Hopfgarten, Söll, Itter, Going, Scheffau, Westendorf en Kelchsau. Het gebied biedt voor iedereen voldoende afwisseling en uitdaging. Naast de vele pistes kan men er ook heerlijk eten en natuurlijk de Après Ski (alleen dit seizoen even niet!) en nog veel meer.

SkiWelt Tour

Deze tour heeft twee varianten namelijk één met de wijzers van de klok mee en één tegen de wijzers van de klok. De route met de wijzers van de klok mee is groen gemarkeerd en tegen de klok in is oranje. Men kan in elke plaats in SkiWelt de route oppakken en verlaten, of zelf uitbreiden met bijvoorbeeld een extra afdaling.

De oranje route is een 90 kilometer lange route en je gebruikt 37 liften, de groene route is met 80 kilometer iets korter en wordt ontsloten door 33 liften. Met 21 afdalingen kan je overal opstappen behalve in Kelchsau (is een apart klein skigebied die komend seizoen helaas is gesloten).

Geschikt voor bijna iedereen

Het aantal kilometers is voor een goede wintersporter goed te doen maar omdat er ook rode pistes in de routes zitten niet voor iedereen geschikt, minder gevorderden kunnen de tour in meerdere dagen skiën.

Turner Banner

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...