De Stubaier Gletscher in 360º

Stubaier Gletsjer

Het seizoen is lang op de Stubaier Gletscher (normaal gesproken) Ook is dit skigebied een paradijs voor de freeriders. De Stubaier Gletscher in 360º laten we dit keer zien, lekker vanuit je luie stoel genieten van de adembenemende uitzicht.

De Stubaier Gletscher is Oostenrijks grootste gletsjer skigebied waarbij er een sneeuwgarantie is van oktober tot juni. Met haar 108 kilometer aan pistes is het een behoorlijk skigebied, ook heeft is het een freeride paradijs. Op de Stubaier Gletsjer wordt het freeriden ook gestimuleerd met een verscheidenheid aan freeride mogelijkheden. Hieronder kun je piste 22 in 360º bekijken, door het beeld naar links en/of rechts te bewegen kun je rond om kijken.

Er zijn binnen de grenzen van het skigebied 13 freeride pistes uitgestippeld, deze staan allemaal op een off-piste kaart. Uiteraard moet je voordat je überhaupt denkt over off-piste te gaan de diverse veiligheid maatregelingen te nemen. Het checkpoint bij de Eisgrat en Gamsgarten kun je meer informatie vinden, Maar het is voor de niet gevorderde skiër niet aan te raden om dit te doen, zo heb je een airbag nodig met een pieper en een schep maar dat is niet alles. Ga ook altijd goed voorbereid off piste en het liefst met een gids. Bij de Intersportwinkels op de gletsjer kan je veiligheidsuitrusting huren. Tevens is er bij Gamsgarten een oefenterrein voor het zoeken van mensen die bedolven liggen onder sneeuw.

Meer informatie.

Ben je ervaren genoeg en heb je alles gedaan om met enige veiligheid te kunnen freeriden is het uitzicht in onderstaande 360º video de beloning. Beide video’s zijn dus 360º video’s waarbij je rondom kan kijken.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht