De winter gaat nog wel even door

SkiWelt Kaiserwetter

De winter gaat nog wel even door

Het is niet meer zo koud en de zon zal zich minder vaak laten zien.

Vandaag wordt het een mooie dag waarbij de zon zal overheersen. De dag zal niet geheel onbewolkt verlopen en begint lokaal met mist. Uit de bewolking kan lokaal een lichte sneeuwbui vallen.

In het Donaugebied en in de bergen waait er een stevige tot krachtige wind uit het westen. Elders is de wind zwak tot matig. De temperaturen zullen stijgen tot maximaal -3 en 5 graden, op ongeveer 1500 meter ligt het maximum tussen de 0 en -6 graden.

Morgen een afwisseling van zon en wolken. Aan de noordkant van de Alpen en in Opper-Oostenrijk zal uit de bewolking sneeuw gaan vallen. In het oosten en zuiden overheerst de zon. De wind komt uit het westen en is matig tot krachtig, maximum temperatuur ligt tussen de -2 en 5 graden.

Op ongeveer 1500 meter ligt het maximum tussen de -2 en -8 graden.

Verdere trend

Dinsdag begint lokaal met mist en krijgt de noordkant van de Alpen te maken met bewolking waaruit sneeuw kan vallen. Elders blijft het overwegend droog. De wind is matig tot krachtig en komt uit het westen. Maximum ligt tussen de -4 en 5 graden.

Woensdag mix van bewolking en zon. De wind is zwak tot matig uit het oosten tot zuiden. Vanuit het westen trekt neerslag het land binnen, de sneeuwgrens ligt boven de 1000 meter. Maximum ligt tussen de 0 tot plus 6 graden.

Hoe het verder verloopt morgen meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×