De zomer is voorbij of zijn we voorbarig?

FANtastisch Oostenrijk Wildkogel Arena Oostenrijk

De zomer is voorbij of zijn we wat voorbarig?

De zomer is voorbij en de winter klopt al aan de deur. Het liefst slaan we de herfst over maar kijk je naar buiten dan is het dus gewoon herfst. Maar nog een paar maanden en dan mogen we weer genieten van het witte goud.

De hele zomer kijken naar video’s die masaal op youtube zijn gezet. Even terug kijken naar je foto’s van de vorige vakantie en dan ook de dagen aftellen ? En dan met een stalen gezicht zeggen “nee ik ben niet wintersport verslaafd”.

Iedere sneeuwgek was in haar element toen de eerste sneeuw op de toppen van de alpen viel zo n 2 weken gelden. Het komt eraan en het begint weer te kriebelen. Je kunt er niks aan doen er is geen medicijn voor, geen operatie, geen praatsessie, geen psychiater die je kan helpen je bent verslaafd hieraan en je bent niet meer te helpen.

Het wordt weer tijd om je materiaal bij elkaar te zoeken, eventueel wat vervangen. Is je ski of snowboard nog goed, moet er een nieuwe waxlaag op en zijn de kanten nog scherp. Naar welk gebied ga je of weer naar de oude vertrouwde plek, en ga je naar een nieuwe plek dan waar na toe.

En dus de winter komt eraan, en mooier uit je zomerslaap komen zoals in het filmpje hier onder kan gewoon niet.

Kijk en geniet, het is bijna tijd om wakker te worden.

We sluiten even af over onze Nieuwsbrief. Heb je je nog niet opgegeven voor dit item dan kun je dit nu doen. Wij sturen niet wekelijks een Nieuwsbrief uit maar zeker als we wat te melden hebben over bv een leuke actie en vaak kun je dan ook wat winnen. Binnenkort gaat er weer een uit en dan kun je ook echt weer wat winnen. Geef je dus op en we zullen zeker niet zorgen dat we aan spam doen maar gewoon informatie geven waar een ieder op zitten te wachten.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×