De zomer wil nog niet wijken

Bergmoeras Weißsee
Mayrhofen 17 september 2020 @Philip Maes

Mayrhofen 17 september 2020 @Philip Maes

De zomer wil nog niet wijken ondanks dat wij langzaam naar de herfst gaan, de laatste week van de astronomische herfst is al weer gaande.

De komende dagen is bijna een kopie van de afgelopen dagen, één lichtpunt is wel dat de kans op neerslag afneemt en de zon zich nog meer laat zien. Zo ook vandaag een dag die begint met plaatselijk enkele mistbanken maar deze verdwijnen snel zodra de zon erbij komt. Toch wordt het niet overal een onbewolkte dag, maar neerslag zal hier niet uitvallen. Het wordt een warme dag met maximum tussen de 23 en 26 graden, op 2000 meter ligt dit tussen de 11 en 15 graden.

Morgen begint het plaatselijk met mist vooral in de dalen, met de opkomst van de zon verdwijnt dit weer en breekt er een mooie dag aan. Plaatselijk kunnen er wolken ontstaan, in Vorarlberg en Tirol kan er een onweersbui ontstaan. Het wordt iets frisser dan vandaag met een maximum tussen 17 en 24 graden. Op 2000 meter weer temperaturen tussen de 11 en 15 graden.

Weer Oostenrijk 18 sept 2020

Verdere trend

Zondag begint weer met mist en kunnen er vooral in Vorarlberg, Tirol en Salzburg buien en onweersbuien voorkomen. De hoogste temperaturen liggen tussen de 17 en 25 graden. Maandag verloopt warmer en zonniger maar een onweersbui is mogelijk, de temperaturen stijgen naar 20 tot 26 graden. Dinsdag zal zoals het er nu uitziet weer een stukje warmer worden, maar ook nu kan er een onweersbui vallen. Maar met een temperatuur tussen 20 en 28 graden mag je niet klagen.

Morgenochtend meer over het weer.

De groeten, reserveweerman Michel

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht