De zon komt weer terug met kans op neerslag

De zon komt weer terug maar met kans op neerslag

Het einde van de zomer kruipt dichterbij dat betekent niet dat er geen zomerse dagen meer komen.

De zomer wil ook niet wijken en dat is vandaag wel te merken. Het is nog steeds benauwd en er vallen veel regen- en onweersbuien. De dag begint met mist maar al snel zullen de eerste onweersbuien gaan vallen met name in het oosten en zuidoosten is de kans hierop groot. In de middag vallen er in het hele land met regelmaat regen- en onweersbuien. Ondanks de hoeveelheid neerslag en een zwakke tot matige wind stijgt het maximum naar waarden tussen 20 en 28 graden.

Morgen is er een afwisseling van wolken en zon maar ook enkele regen- of onweersbuien. De ochtend begint in het zuidoosten en aan de noordkant van de Alpen met enkele buien die in de middag toenemen over het hele land. Met een zwakke wind stijgt de maximumtemperatuur naar 22 tot 27 graden.

Nieuwe week

Maandag begint met veel zon en mist die snel op zal lossen. Lokaal kan er een onweersbui vallen dit alles met een zwakke tot matige wind. De maximum temperatuur ligt tussen de 21 en 28 graden. Dinsdag is het overwegend zonnig maar lokaal kunnen er mistbanken voorkomen. In de bergen kan er een regen- of onweersbui vallen, elders blijft het overwegend droog. Maximum ligt tussen de 23 en 29 graden.

Woensdag lijkt een dag te worden met een mix van wolken en zon, ook kan er uit de bewolking regen- en onweersbuien gaan vallen. Door een zwakke tot matige wind zal het maximaal 20 tot 28 graden gaan worden.

Weersverwachting per streek:



Chalet.nl grote banner 900-600

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...