Definitief afscheid van seizoen 2015 2016

Definitief afscheid van seizoen 2015 2016

Kaprun Kitzsteinhorn

Definitief afscheid van winterseizoen 2015 2016, wat aan het begin van het seizoen niet lukte is aan het einde van het seizoen in overvloed gevallen. We hebben het dan natuurlijk over sneeuw. De allerlaatste skidag van ons hebben we afgesloten op de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn. Voor de verandering staat onze laatste video update hier boven ?

En wat een ongelofelijk mooie dag was het. Droompistes, poedersneeuw en zon in overvloed. Ook kon je het hele weekend ski’s uittesten van vele verschillende merken.

Kaprun Kitzsteinhorn

Helaas zit het er weer op. De ski’s, Skipakken, Helm, Brillen zijn weer opgeborgen en komen niet eerder weer te voorschijn dan medio oktober. Dan start het seizoen weer voor ons. Zeer waarschijnlijk zijn we dan ook weer terug te vinden op een gletsjer. Welke dat is houden we nog geheim want er zijn meer gletsjers toegevoegd aan de Allstarcard. 22 Gebieden van het Salzburgerland zijn namelijk toegevoegd. Dit kun je HIER nog is nalezen.

Wij hebben het afgelopen seizoen weer met veel plezier deze site gevuld met berichten, video’s etc. We gaan richting de zomer. Wij blijven het nieuws volgen en de berichtgeving op de site gaat gewoon door maar dan met met zomerse activiteiten. Is er wat te melden uit de skigebieden mbt liften, nieuwe pistes, acties dan zullen we dat zeker niet nalaten.

Hebben jullie zelf nog zaken die je met ons wil delen dan horen we het graag. Wil je een verhaal kwijt of zo nu en dan zelfs is wat schrijven dan nodigen we je daar graag voor uit. Wie durft. Neem contact op via info@fantastischoostenrijk.nl

Camping Ittergolfclub mittersill stuhlfelden

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×