Dieya’s eerste skiles en daar is een video van!

Dieya eerste skiles

Dieya’s eerste skiles en daar is een video van!

Daar hebben we Dieya weer. Dieya die ons af en toe op de hoogte houd met een blog. Dieya is afgelopen augustus geëmigreerd naar Oostenrijk en het was nu eindelijke eens tijd om een skilesje te volgen.

“Hoi daar ben ik weer. Ik heb vandaag voor het eerst skiles gehad. Onze buurman Vincent is skileraar en is zo lief om het mij te leren. Vandaag was de dag en wat was ik zenuwachtig, ik was wel eens met mijn vader in Brixen im Thale wezen oefenen maar dat is alweer 3 jaar geleden. We zijn vanmorgen bij ons bij de Goldeckbaan omhoog gegaan met de gondels.

Toen we boven kwamen moest ik gelijk met Vincent de piste op en na twee keer met een loopband lift mocht ik al met hem in de ankerlift. Het skiën ging geweldig. Ik vind het zo gaaf. Vincent vond dat ik het goed had gedaan en dat hij het leuk vond om mij alles te gaan leren! Ik heb er wat foto’s en een filmpje bij gedaan zodat jullie kunnen zien wat een Fantastische dag ik heb gehad ⛷⛷”

Dieya en Marcel

Dieya eerste skiles

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht