Dieya’s Zomerse Blog vanuit Karinthië

Dieya Selling

Dieya’s Zomerse Blog vanuit Karinthië. We hebben vorige week kunnen lezen dat Dieya (12 jaar) naar Oostenrijk is geëmigreerd en nu wil Dieya wat blogs schrijven. Dat vinden wij niet alleen leuk maar wellicht vinden jullie dat ook wel leuk om te weten hoe Dieya het allemaal ervaart en wat ze zoal doet. Vandaar dat wij haar dit podium willen geven.

“Hoi allemaal daar ben ik weer, Dieya Selling, hopelijk hebben jullie genoten van mijn eerste verhaal en over ons avontuur. Nu ga ik jullie meenemen op mijn volgende avontuur.

Het is heerlijk lekker weer geweest en ik heb een kletterpark bezocht in Greiffenburg am Badesee en het was heerlijk die dag. “klettere”dat hebben we zeker gedaan maar met een badesee in de buurt dan maak je ook even een plonsje.

Klimpark

Groep Klimmers

Dit was mijn groepje waarmee ik ben mee wezen klimmen.

Het was erg leuk om dit te doen en geloof me ik wil het wel vaker doen maar het is best wel moeilijk, we hebben de rode en de zwarte klim gedaan. Krijg je wel spieren van 🙂

Klimmer Isis

Na het klimmen hebben we nog een heerlijke duik genomen in de Badensee. Temperatuur van het water was echt heerlijk, 25 graden.

Klimpark en Badensee

Badensee

Je hebt er ook een duikplank en dat is ook echt één van mijn favoriete dingen om te doen. Ik was dus bijna niet weg te slaan bij deze plank. Ze hebben ook glijbanen waarvan je met een band af kon glijden nou dat was echt om te gillen want je gaat keihard.

Dieya met band

In het midden van het water ligt een vlot en daar ben ik er naartoe gezwommen en dat was een aardig eindje maar zeker wel haalbaar. Wat doe je na zo’n drukke dag, lekker gaan uiteten met natuurlijk als toetje een ijsje!

Ijsje

En aan het einde van de dag een lekker vuurtje.

Vuurtje

Dit was het weer voor deze keer en hoop dat jullie genoten hebben tot de volgende keer.”

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht