Dorp Fucking gaat naam veranderen in Fugging

Fucking

Dorp Fucking gaat naam veranderen in Fugging

Eindelijk is het dan zo ver, het dorp Fucking gaat de naam veranderen. Nu is het niet een gewone naam zoals Salzburg of Innsbruck… Nee het plaatsje Fucking is veel in de publiciteit geweest en ook gaan vele toeristen naar dit dorp om zich te laten fotograferen voor het plaatsnaam bord.

In de gemeente Tarsdorf in Oberösterreich ligt Fucking. Een dorpje dat circa 100 inwoners heeft. De mensen in het dorp zijn de naam redelijk zat maar ook zijn er vele diefstallen in het dorp. De plaatsnaam borden worden gestolen. Daar zijn wat verankeringen gedaan in het verleden maar toch werden de plaatsnaam borden gestolen. Niets hielp.

Nu ligt er een resolutie van de gemeenteraad en deze luidt als volgt: “De gemeenteraad heeft besloten om het dorp Fucking met ingang van 1 januari 2021 te hernoemen naar de plaatsnaam Fugging.”  De burgemeester wil geen commentaar geven op de nieuwe naam…nou eentje dan “We hebben genoeg mediahype gehad in het verleden.”

Hieronder nog een video met een enorme knipoog 🙂

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht