Drama in Ellmau meisje valt uit lift

Westendorf Helikopter

Drama in Ellmau meisje valt uit lift. Vanmiddag heeft in het mooie skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser- Brixental een klein drama afgespeeld.

Een 7 jarige meisje uit Duitsland is uit een skilift gevallen. Hoe kon dit gebeuren? Net voordat de  6 zits lift aankwam liet het meisje haar stok vallen. De lerares pakte onmiddellijk de stok op maar de lift kwam gelijk aan. De lerares zat in de lift en het 7 jarige meisje maar half. De lerares pakte met beide handen het meisje bij de schouders maar het meisje zat nu niet echt in de lift. De skilerares kon helaas niet het meisje in de stoel krijgen.

De lift bleef lopen en na 2 minuten hield de lerares het niet meer. Het meisje viel naar beneden, dat was vanaf een hoogte van zo’n 10 meter op de piste. Zwaar gewond lag het meisje daar. Er werd vastgesteld dat het linker onderbeen is gebroken. Het slachtoffer is met de reddingshelikopter naar het ziekenhuis in Kufstein gevlogen.

Wij wensen het onfortuinlijke Duitse meisje een goed herstel toe. Ook de skilerares en een andere Nederlands meisje van 7 jaar die hiervan getuige zijn geweest wensen we veel sterkte toe.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht