Drama in Kirchberg man dood gevonden in Aschauer Ache

Aschauer Ache

Drama in Kirchberg man dood gevonden in Aschauer Ache, vanochtend rondom half 9 werd er een levenloos lichaam aangetroffen in de Aschauer Ache. De politie zoekt nog naar getuigen.

Het lichaam dreef in het water van de Aschauer Ache. Na de signalering is meteen een reddingsoperatie opgang gezet. Een helikopter is ook ingezet maar hulp mocht helaas niet meer baten. Alleen nog maar kon de dood worden vastgesteld. Er dient nog sectie te worden verricht maar men gaat er van uit dat de man is uitgegleden.

Dit laatste zou niet vreemd zijn want bij ons 5 km verderop was sprake van ijzel.

De identiteit is nog niet vastgesteld maar waarschijnlijk is het een Duitse man van 28 jaar. Getuigen of personen die iemand op dit moment missen wordt gevraagd zich te melden bij de politie in Kirchberg.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht