Drie heerlijke afdalingsvideo’s Fleiding, Kandler en Ki West 4K

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

Drie heerlijke afdalingsvideo’s Fleiding, Kandler en Ki West 4K

Het was afgelopen week FANtastisch weer in de Kitzbüheler Alpen en ook op andere plaatsen in Oostenrijk hebben we dezelfde beelden gezien.

Juist met dit weer kun je ook mooie afdalingen in beeld brengen. Zeker met de camera die wij hebben want daarmee zetten we alles in 4K. Het mooiste beeld bekijk je dan ook op je televisie. Laat maar eens horen hoe jullie die beelden ervaren.

Maar vorige week zondag hebben we nog 3 afdalingen opgenomen. dit is de afdaling Ki West en dat was echt heerlijk om daar met deze omstandigheden te skiën. Maar dat gold ook voor de Fleiding piste en de Kandleralm. Deze laatste is de verbindingspiste tussen Westendorf en Brixen im Thale. Wij sloegen alleen onderaan even naar rechts af want we gingen naar de camping. Ook kun je zien hoe makkelijk je daar heen kunt skiën.

Gaar er dus maar even voor zitten en bekijk ze op de televisie in 4K

SkiWelt 1 maart 2022 Kaiserwetter

Grittlmühle grote afsluitbanner

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...