Drie international muzieksterren openen Skiseizoen Schladming

Drie internationale muzieksterren openen Skiseizoen Schladming

Drie international muzieksterren openen Skiseizoen Schladming

Het skigebied van Schladming zal net als vorig jaar het skiseizoen weer groots gaan openen.

Vorig jaar was het de eer aan Robbie Williams om het gebied officieel feestelijk te openen. Dit jaar is het niet de eer aan een persoon of groep. Het seizoen zal in drie dagen door drie internationale sterren feestelijk geopend worden.
Van 6 tot 8 december 2024 zullen niet minder dan Bryan Adams, Sting en Simply Red de opening verzorgen.
Drie internationale muzieksterren openen Skiseizoen Schladming

6 december 2024: Bryan Adams

Op vrijdag 6 december 2024 zal Bryan Adams als eerste optreden in deze drieluik. De Canadese singer/songwriter zal zijn grootste hits dan live ten gehore brengen. Kijkend naar beelden uit zijn huidige tour “So Happy It Hurts” zal het een sfeervol concert worden waar hits als “Summer of 69” “Everything I Do (I Do It For You)” en ‘Run to you’ voorbij zullen komen.

  • Begin: 20.00 uur
  • Locatie: Schladminger Planai Stadion!

Drie internationale muzieksterren openen Skiseizoen Schladming

7 december 2024: Sting

Zaterdag 7 december 2024 zal Sting het podium in Schladming betreden. De Brit die in 1951 als Gordon Matthew Thomas Sumner werd geboren brak voor het grote publiek door met de band The Police. Vele hits zoals “Shape of my heart”, “Fields of gold”, “Englishman in New York”, Every breath you take”, “Roxanne” en  “Message in a bottle” zullen vast en zeker te horen zijn tijdens dit optreden. Momenteel tourt de 73-jarige Brit de wereld over met zijn “STING 3.0” tour.

  • Begin: 20.00 uur
  • Locatie: Schladminger Planai Stadion!

Drie internationale muzieksterren openen Skiseizoen Schladming

8 december 2024: Simply Red

Last but not least zal Simply Red op 8 december 2024 het podium betreden. De Britse band bestaande uit leadzanger Mick Hucknal, samen verschillende achtergrondmusici, viert dit jaar het 40-jarig bestaan. Om dit te vieren zal de band met een tournee door het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Amerika gaan. Het concert in Schladming zal naast de opening van het skigebied ook de start van de tournee zijn.

De band staat bekend met hits als Holding Back the Years en Money’s Too Tight (To Mention) die tijdens dit concert vast en zeker gespeeld wordt.

  • Begin: 17.00 uur
  • Locatie: Schladminger Planai Stadion!

Tickets

De voorverkoop is inmiddels begonnen, deze zijn te verkrijgen via ÖTicket en Ticketmaster. Ook kan je een speciaal pakket kopen in dit pakket zit het volgende.

  • 2 nachten in een van de partneraccommodaties
  • 2-daagse skipas Ski amadé voor 7 en 8 december 2024
  • De 3-daagse pas voor het grote festival

Voor alle informatie ga naar: www.skiopeningschladming.com

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×