Drie Koningen en eindelijk viel er sneeuw

Hogfgarten Skihut

Drie Koningen en eindelijk viel er sneeuw

Zaterdag 6 januari 2024 stond voor ons in het teken van sneeuwval. In de vroege ochtend was het al gaan sneeuwen en dat ging de hele dag door. Een sneeuwdump is het zeker niet geworden. Hooguit een paar cm in het dal en dat was het dan.

We waren toch benieuwd hoeveel er op de berg zou zijn gevallen en dan moest je wel naar boven. Dat heb ik ook maar gedaan. Heb een heel klein rondje gemaakt. Het zicht was niet heel goed, maar dat is normaal bij sneeuwval. De grote vraag was of er veel meer sneeuw zou zijn gevallen. Er was weliswaar sneeuw gevallen, maar niet de hoeveelheden die wij hadden verwacht. Wellicht gaat de zondag nog voor een verrassing zorgen.

We hebben ons kleine rondje toch nog in een nieuwe video update gezet. Deze kun je hieronder bekijken.

Ook waren we live op facebook, eerst vanuit het dal en later op de berg.

Mocht je in Oostenrijk zijn geef dan door in de reacties op facebook waar je zit en hoeveel sneeuw er is gevallen.

SkiWelt Brixen im Thale

SkiWelt Brixen im Thale

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×