Drie Wereldtitels voor paraskiër Jeroen Kampschreur

 

Drie Wereldtitels voor paraskiër Jeroen Kampschreur

Jeroen Kampschreur

Drie Wereldtitels op wereldkampioenschappen voor paraskiër Jeroen Kampschreur. In de media is er weinig aandacht voor geweest. Tijd ook om dat op onze site breed te verkondigen (ook komen wij zelf uit deze fantastische regio dus met een beetje trots brengen we ook dit nieuws) Overigens is het nog nooit voorgekomen dat een para skiër een wereldtitel binnenhaalde voor Nederland. Jeroen deed dat niet 1 keer maar gelijk 3 keer.De Super Combi, Slalom en Super G.

En als je een wereldtitel wint dan krijg je ook altijd de felicitaties van de Koning….dus dit keer niet 1 brief maar 3!!!

Jeroen Kampschreur

Volgend jaar zijn de winterspelen en Nederland maakt gelijk ook kans op medailles met Jeroen. Wij gaan ervan uit dat dit zeker tot de mogelijkheden gaat behoren en wensen Jeroen heel veel succes met de voorbereiding en we blijven je volgen.

Bron : Leidse Glibber

Bibian Mentel

Bibian Mentel

Gisteren heeft Bibian Mentel ook voor Goud gezorgd en is daarmee de wereldkampioene op de Snowboardcross. In Canada was zij de snelste. Ook wensen wij Bibian sterkte de komende tijd ivm bestralingen die ze moet ondergaan.

Bluetribe                                Chaletplus

 

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...