Drone beelden vanaf de Hohe Salve

Hohe Salve gezien vanaf Zinsberg

Drone beelden vanaf de Hohe Salve

In een verleden zijn er best wat mooie beelden voor bijgekomen vanaf de Hohe Salve. Dit keer een drone video vanaf deze mooie locatie waarop je de hele omgeving kunt bekijken. Hetg wordt ook niet voor niets de uitzichtberg van Tirol genomend.

Deze drone beelden zijn te leuk om niet te bekijken. Het geluid is uit en daarom hoor je niets van de muzikanten maar er wordt al snel de hoogte opgezocht zodat je de hele omgeving van boven kunt bekijken.

Het weer was er op dat moment super en de vooruitzichten voor komende week zijn ook weer super….  Meer over het weer kun je dagelijks om 8.00 uur lezen van onze eigen weermannen. Hopelijk blijft het de komende tijd geweldig zomer weer. Weet ook dat we een eigen weerpagina hebben  Je kunt dan weer zien wat het gaat worden. Gaan we weer naar op en top zomer of wordt het iets frisser. Morgenochtend staat er weer een weerbericht voor jullie klaar.

Blijf ons maar volgen.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Haus Steiner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht