Drone Video Pinzau omgeving Hollersbach

Pinzgau Hollersbach Dronefoto

Jan Huibers is komende week in de omgeving van Pinzgau te vinden. Jan gaat op zeker het zogenaamde insneeuwen meemaken. Hier mee bedoelen we niet dat hij helemaal insneeuwt maar dat er nu de basislaag gaat vallen voor het komende winterseizoen.

Vandaag was Jan met zijn Drone opstap en deze dronevideo wil hij graag met ons delen. Heel goed is te zien dat het vannacht toch wat gesneeuwd heeft. Sneeuwgrens lag zo rond de 1100 meter…maar dat gaat veranderen de komende dagen. Zie ook ons bericht dat we zojuist hebben gepubliceerd.

Wellicht dat we van Jan komende week nog meer mooie beelden gaan zien. Zeker nu er toch een bak met sneeuw gaat vallen. We wachten het rustig af Jan.

Tot slot heeft een volger van ons gevraagd of wij een enquete zouden willen neerzetten.

Beste beheerders van FANtastisch Oostenrijk,

De wintersportersclub is benaderd door een initiatief nemer die voor Nederlandse wintersporters een bagage service op wil zetten en dan met name naar Oostenrijk en in eerste instantie in Tirol. Dit kan helaas niet zonder onderzoek en het peilen wat er nu echt leeft bij Nederlanders die jaarlijks met skibagage naar Oostenrijk vertrekken.

Het is een korte vragenlijst met 6 vragen die hooguit een minuut duurt om in te vullen. Het betreft hier absoluut geen reclame of het promoten van een product o.i.d. Hieronder vindt u de originele link:

LINK Enquête klik HIER

 

Pinzgau Hollersbach Dronefoto

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...