Drone Video Resterkogel Kitzbühel en opening

Drone Video Resterkogel Kitzbühel en opening

Kitzbühel Resterkogel sneeuwdepot

Drone Video Resterkogel Kitzbühel en opening, we kwamen op de webcams nog wat leuks tegen. De hele piste van de Resterkogel kwam in beeld. Dat is niet zo maar een piste. Dat is namelijk de piste waar het allemaal gaat beginnen……..

Opening Skiseizoen 2016/2017 bij Kitzbühel op de Resterkogel

Het skiseizoen 2016/2017 gaan wij openen op de Resterkogel bij Kitzbühel. Het eerste niet gletsjer gebied gaat dan open. Dat is de laatste jaren daar al velen malen gebeurd en Kitzbühel gaat weer voor deze “titel” De Reiteralam bij Schladming zal ook de gelijke periode opengaan maar dat is niet altijd een zekerheidje. Wat wel zeker is dat het Kitzbühel alle jaren nog gelukt is. Dat is natuurlijk mede te danken aan het sneeuwdepot dat hier jaarlijks ligt.

Maar liefst 25.000 m3 aan sneeuw ligt hier in april en daar smelt maar 20% van weg. Genoeg sneeuw is er dan over om daar een mooie piste van te maken. We hebben er vaker over bericht lees ook zeker ons bericht: Kitzbühel blij met sneeuw van gisteren en dat kun je HIER nog eens nalezen.

Onderstaand dus de video van eind september die over de gehele piste gaat en nog de video van afgelopen jaar. Op 24 oktober 2015 ging toen het gebied open en je kunt de afdaling meemaken en die sneeuwkwaliteit “proeven” en dat was dus de zogenaamde “schnee von gestern” Kijk zelf maar mee. Wij gingen de piste met de helmcamera af en het lag er echt goed bij.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...