Drone Video Timmelsjoch sneeuwmuren in mei 2019!

Timmelsjoch

Drone Video Timmelsjoch sneeuwmuren in mei 2019! De Timmelsjoch Hochalpenstrasse is nog niet open. Er moeten nog wat werkzaamheden gebeuren. De hoeveelheid sneeuw is dit jaar een stuk minder dan vorig jaar. Hoe deze sneeuwmuren er vorig jaar hebben uitgezien kun je zien in onderstaande video. Wie zou er nu niet eens met de auto door deze pracht willen rijden?

Timmelsjoch 11 juni 2020 weer open

11 juni 2020 zou deze bergpas weer open gaan. Wie gaat deze bergpas komende zomer over. Hoe doe je dat? Per fiets, motor, auto, cabrio scooter of welk vervoermiddel laat het ons even weten. Voor wie er heen gaat melden jullie je ervaring. We zijn benieuwd?

Maar geniet nu eerst van de onderstaande beelden.

Timmelsjoch sneeuwruimen 16 mei 2019

Timmelsjoch

Timmelsjoch Hochalpenstrasse

Timmelsjoch

Timmelsjoch

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht