Drone Video Timmelsjoch wat een sneeuwmuren!

Timmelsjoch

Drone Video Timmelsjoch wat een sneeuwmuren!

In 2019 na een zeer sneeuwrijk jaar was de Timmelsjoch Hochalpenstrasse nog steeds niet open. Er moesten nog sneeuwbergen verzet worden maar daarvan houden we jullie elk jaar van op de hoogte.

Er kwam destijds ook een video online, opgenomen met een drone. Wat een enorme sneeuwmuren. De top is nog steeds erg wit en daar moet nog een doorbraak gemaakt worden maar de weg is weldra sneeuwvrij. Wanneer je daar weer voor het eerst kan touren met je fiets, motor, auto, cabrio scooter of welk vervoermiddel is nog niet zeker. Gepland staat een datum van 10 juni 2021. Wij zouden graag een keer over deze bergpas naar Italië rijden en weer terug naar Oostenrijk. Wie heeft deze rit wel eens gemaakt? Graag reactie in de reacties op facebook we zijn benieuwd of jullie ook van die hoge sneeuwmuren hebben gezien.

Maar geniet nu eerst van de onderstaande beelden.

Timmelsjoch sneeuwruimen 16 mei 2019

Timmelsjoch

Timmelsjoch Hochalpenstrasse

Timmelsjoch

Timmelsjoch

Alpen Reizen

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...