Dronken skiërs en Bergbahn Manager neemt ontslag!

Dronken skiërs en Bergbahn Manager neemt ontslag! De titel doet wat vreemd aan maar het gaat meer om de reden dat deze manager ontslag neemt. Door dronken skiërs in de avond en nacht kan hij niet meer in staan voor de veiligheid van deze “gekken”

In de avond skiën deze mensen nog laat de piste af. We hebben recentelijk al bericht wat voor problemen er dan kunnen ontstaan met de dood tot gevolg (skiën tegen een trekkabel aan van de pistenbully) maar ook gewoon de confrontatie aangaan met de pistenbully bestuurder komt steeds vaker voor. Ook zijn er hierbij al wat rake klappen gevallen.

Deze Bergbahnen Manager uit Grossarl stopt hiermee. Hij wil niet meer blootgesteld worden aan de gevolgen die zouden kunnen gebeuren.

Wintersporters uit allerlei landen nemen deel aan de après ski en dat gaat gewoon door ver nadat het donker is geworden op de berg. Niet iedereen maar een groot aantal gaan dan echt bezopen de berg af. Zware ongevallen zouden dan maar zo kunnen gebeuren.

Zo ook op 26 december 2019. Een benevelde skiër lag languit op de piste. Tot op het allerlaatste moment zag de bestuurder van de pistenbully dat er opeens een man lag die hij bijna zou hebben overreden. Dit voorval was echt de druppel voor de Bergbahnen manager van Grossarl. Niet alleen de ongelukken die dit met zich meebrengt maar ook de psychische belasting dat als er wat gebeurd er vaak ook een strafproces dat hierbij hoort.

De Bergbahnen eisen van de politiek een strenger beleid inzake pistensluitingen en dan voornamelijk in avond en nacht. Wie weet is het ook wel een idee dat de berghutten ook gewoon om 5 uur de deuren dicht doen. Natuurlijk lijden de goede weer onder de kwade maar welke oplossing is dan voor handen? Wie het weet mag het zeggen… Meer blauw op de piste?

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Banner Chalethuren Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht