Droog met zon richting het nieuwjaar

KitzSki Steinbergkogel

Droog met zon richting het nieuwjaar

We gaan grotendeels droog richting het nieuwe jaar, maar of het kaiserwetter wordt?

Vandaag begint de dag lokaal met mist voor de rest is de zon aanwezig. Het zal geen onbewolkte dag worden waaruit lokaal nog een bui kan vallen. In het oosten waait er een stevige tot krachtige wind uit het westen, elders waait er een matige wind.

Het wordt weer een zachte dag met maximum temperaturen tussen de 4 en 15 graden. Het maximum op ongeveer 1500 meter ligt rond het vriespunt.

Oudejaarsdag  begint weer met lokaal mist. Daar waar geen mist is zal de zon te zien zijn. Deze dag zal het niet droog blijven door bewolking dat vanuit het westen het land binnen komt. De sneeuwgrens ligt tussen de 1000 en 1800 meter, alles hieronder zal als water gaan vallen.

De wind komt uit zuidelijke richtingen en is zwak tot matig. Oudejaarsdag is het mild met maximum tussen de 2 en 12 graden. Hogerop rond de 1500 meter ligt het maximum tussen de 2 en 4 graden.

Nieuw jaar

Maandag begint het nieuwe jaar met bewolking en een sneeuwgrens tussen de 900 en 1200 meter. De dag zal niet overal droog beginnen of blijven, maar ook zal de zon te zien zijn. De middag verloopt in grote delen van het land droog met geregeld de zon.
De wind waait in het noorden en oosten matig tot krachtig uit westelijke richtingen, elders waait er een vrij zwakke wind.

Maximum ligt tussen de 4 en 11 graden, op ongeveer 1500 meter is het wat frisser met een maximum tussen de -2 en 0 graden.

Hoe het verder verloopt, morgen meer weer uit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×