Droog, veel zon en een hittegolf

Westendorf Koe Kreuzjöchlsee

Weerbericht droog, veel zon en een hittegolf maar hoelang zal dit zo blijven. Zoals het er nu voorstaat stijgt na het weekend de kans op neerslag. Tot die tijd is het genieten van veel zon en tropische temperaturen.

Gisteren was het ook warm met temperaturen rond de 30 graden, maar vandaag is het niet veel anders. In de ochtend kunnen er een paar mistvelden voorkomen maar door de zon zal dit snel verdwijnen. Helemaal blauw zal de lucht niet blijven er kunnen zo af en toe wolken voorbij drijven hiervan zullen de meesten geen neerslag brengen, maar in de bergen kan dit leiden tot een enkele onweersbui. Door de wind uit het noordoosten tot oosten zal het iets warmer worden dan gisteren. De temperaturen zullen stijgen naar waarden die liggen tussen de 25 en 32 graden. In de bergen op 2000 meter blijft het kwik steken op 15 tot 19 graden.

Over het weerbeeld van morgen kunnen we kort zijn, het zal weer iets warmer worden. Er kunnen een paar paar cumuluswolken boven de bergen vormen, maar tot echt neerslag zal het niet komen. De temperaturen in de middag liggen tussen de 26 en 33 graden. O 2000 meter hoogte zal het tussen de 15 tot 19 graden gaan uitkomen. Ook de zondag is het heet met veel zon met hier en daar een wolkje. In de middag kan er lokaal een regen- of onweersbui voorkomen bij een temperatuur tussen de 26 en 33 graden.

Na het weekend blijft het ook warm maar wordt de lucht wel vochtiger en kunnen er diverse regen- en onweersbuien voorkomen, desondanks zullen de temperaturen rond de 30 graden uitkomen.

Hoe het verder verloopt lees je weer heel snel op onze weerpagina en snel volgt weer een nieuw weerbericht.

Reserve weerman Michel

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Voor meer Europees weer kun  je ook een bezoekje brengen aan Vakantieweer.nu

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...