Droomcondities in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Skicircus Kaiserwetter

Droomcondities in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

We kregen weer een foto update aangeboden vanuit het Skicircus en als je de plaatjes ziet dan is het echt jaloersmakend. Recent waren wij nog in het gebied en het is er met de sneeuwval van afgelopen week alleen maar beter op geworden als we de pistes zo bekijken.

Ron bedankt voor deze update en hieronder gaat het nog even door met deze foto update!

Skicircus Kaiserwetter

Skicircus Kaiserwetter

Snowscooter nieuwe stijl

Skicircus Kaiserwetter

Skicircus Kaiserwetter

Skicircus Kaiserwetter

Skicircus Kaiserwetter

Toch weer meer zin gekregen in een wintersport. Kijk dan eens geheel vrijblijvend in onze accommodatiepagina. Wie weet zie je wel wat leuks voorbij komen.

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×