Duitse WC langs de autobahn wordt duurder maar…

Autobahn regenboog

Duitse WC langs de autobahn wordt duurder maar…

We schrijven dit als puur informatief.

Als je door Duitsland heen reist dan ontkom je er niet aan om zo af en toe naar het toilet te gaan. Dat kan op een aantal manieren maar de meest nette is toch om gebruik te maken van een toilet. Een Sanifair toilet tref je zowat overal aan.

Maar we leven in een tijd dat alles duurder wordt zo ook even om naar het toilet te gaan.

Het is ooit begonnen met 50 cent en daar kreeg je ook een voucher voor die je kon inwisselen in de shop van een tankstation. Alweer vanaf 2011 betalen we er 70 cent voor maar de voucher die werd niet verhoogd die bleef op 50 cent staan.

Vanaf 18 november zit er een verhoging aan te komen. We gaan dan naar een hele euro maar de voucher die je krijgt wordt dan ook een euro. Lever je het bonnetje in voor een snack, drankje of wat dan ook dan is het toilet bezoek dus gratis.

Waar je ook de voucher zou kunnen inleveren is de Mc Donald. In sommige vestigingen langs de autobahn kun je deze ook inleveren.

File in Duitsland A3 Autobahn

Bron: autovisie

Ski Outlet Venray logo 500x500px 2022

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×