In Duitsland altijd maar Baustelle en File, waarom?

Autobahn

In Duitsland altijd maar Baustelle en File, waarom? We kwamen op de NOS Facebookpagina een leuk item tegen die we jullie niet wilden onthouden.

Binnenkort gaan weer heel veel mensen op weg naar bv Oostenrijk om daar Kerst en of Oud en Nieuw te vieren. Je ontkomt er dan niet aan om via Duitsland te rijden. Ook sta je dan ook wel eens in de file …toch? Nu hebben wij de indruk dat het toch in de zomer net even wat erger is dan in de winter maar er zijn ook hele grootschalige projecten. Bv op de A3 bij Würzburg daar is men al jaren bezig om de wegen te verbeteren. Maar er zijn nog vele andere projecten.

In het filmpje van de NOS vindt je ook wat antwoorden. We wilden jullie dit toch niet onthouden.

Instagram Banner

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...