Duitsland gaat weer toeristen toelaten

Duitsland laat weer toeristen toe 26 mei 2020

Duitsland gaat weer toeristen toelaten. We zagen vanochtend een mooi bericht staan op teletekst.

We weten dat de grenzen tussen Oostenrijk en Duitsland weer open zijn vanaf 15 juni 2020. Één van de meest gestelde vragen van de afgelopen tijd was …Hoe zit het dan met Duitsland? Duitsland is nog steeds niet open. Dat klopt en daar komt nu wat meer duidelijkheid in.

Duitsland is voornemens de grenzen weer “open te gooien” op 15 juni en dat is dezelfde datum als die van Oostenrijk. Dat zou dus kunnen betekenen dat we weer vrij kunnen reizen naar Oostenrijk en weer terug. Uiteraard is er nog wel een voorbehoud gemaakt. Het coronavirus moet niet gelijk weer gaan oplaaien maar laten we hopen dat dit niet gaat gebeuren.

File in Duitsland A3 Autobahn

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...