Duitsland verlengt reiswaarschuwing tot 14 juni 2020

Duitsland verlengt reiswaarschuwing tot 14 juni 2020

De Duitse regering verlengt de reiswaarschuwing tot 14 juni 2020. Volgens een enquête is de helft van de Duitsers ook in de zomer voor grensafsluitingen, vooral dit laatste zou een ramp zijn voor het Oostenrijkse Toerisme en dat zou betekenen dat we niet vrij kunnen reizen naar Oostenrijk als Oostenrijk wel besluit de grenzen te openen.

De Duitse regering heeft al meegedeeld dat men hoopt de reisbeperkingen stapsgewijs te kunnen intrekken, in ieder geval in Europa. Maar dat dit proces traag gaat dat is nu al zeker. Tegen de Duitsers is al meegedeeld dat een vakantie in eigen land meer aan de orde zou moeten zijn.

Maar we wachten het gewoon af. Voor ons als Nederlanders beginnen de vakanties in juli maar in Duitsland al een stuk eerder. Op 22 juni starten aldaar de eerste vakanties… of er dan al een uitspraak kan worden gedaan of men mag reizen naar Oostenrijk is echt de vraag.

We blijven het volgen.

Hintersteiner See FANtastisch Oostenrijk Herfst

Alpen Reizen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht