Dutchweek data 2019 bekend en wellicht een nieuwtje!

Dutchweek Zell am See

Dutchweek data 2019 bekend en wellicht een nieuwtje! Breaking nee dat nog niet, maar wel een gerucht die wij opvingen. Het zou om Zell am See gaan maar niets is zeker.

Mocht er een Dutchweek komen in Zell am See, dan zal dit de derde Dutchweek zijn in Oostenrijk. Dit na het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en Gerlos.

Dutchweek

Vergis je niet de organisatoren van het Dutchweekfestival (het origineel) zijn niet dezelfde als die van de Dutchweek. Het Dutchweekfestival speelt zich af in Val Thorens en wordt al meer dan 15 jaar daar georganiseerd. Door een andere organisatie worden Dutchweken georganiseerd in Oostenrijk, Italië en in Noorwegen. Beide hebben dezelfde insteek een aantal dagen lekker feesten. Deze events hebben eigenlijk geen nadere introductie nodig.

Dutchweek 2019

De festivals zijn inmiddels bekend wanneer deze gehouden wordt, van alle festivals heeft onze partner Summit Travel een mooi pakket samengesteld. Hieronder de data van alle Dutchweeks.

Gerucht

Momenteel is het nog een gerucht, volgens onze bronnen zou het er best eens van kunnen komen een Dutchweek in Zell am See. We zullen het in de gaten houden en melden zodra we meer weten.

We houden het in de gaten.

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht