Dutchweek Gerlos 2022 gaat door

Dutchweek Gerlos 2022 gaat door en dat mede door alle aangekondigde versoepelingen.

Op 5 maart worden alle 2G- en 3G-regels opgeheven daarnaast verdwijnt o.a. de avondklok voor de horeca en is de après-ski weer mogelijk. Met dit goede nieuws gaat ook de editie in Gerlos door.

“We sprongen een gat in de lucht toen we hoorden van de verregaande versoepelingen uit Oostenrijk die ingaan op 5 maart! Precies op tijd voor onze events! Het was nog even spannend of de VVV in Gerlos er net zo positief tegenover stond als wij, en we gaan nu vol vertrouwen weer lekker aan de slag in de mooie Zillertal Arena. We kunnen niet wachten. Making Memories Together uploading.”

Aldus Anouk Schrijver, Commercial Director en Eigenaar van Dutchweek.

Dutchweek Gerlos

Na nauw overleg tussen de organisatie en de lokale autoriteit is besloten dat de vierde editie van de Dutchweek in Gerlos door kan gaan. Tijdens deze editie komt zowel de beginnende als ervaren wintersporter volledig aan zijn trekken. Dutchweek en partner DAKA organiseren dit jaar samen een testcentrum voor 3 dagen tijdens het event. Tijdens dit event kunnen de bezoekers de nieuwste snufjes op skigebied testen. Ook zal door beide partijen een Early Bird Skitour georganiseerd worden. Tijdens de Early Bird Skitour zullen de bezoekers de eerste verse sporen kunnen gaan trekken en met een beetje geluk mogen genieten van de prachtige zonsopkomst boven het Zillertal.

Samen met partner SINNER zal er ook weer een Zipfelbob Rennen race worden gehouden, twee keer zelfs gedurende de week, waarbij alle deelnemers kans maken op mooie prijzen.

Uitgebreid programma

Gerlos en après-ski gaan hand in hand en Gerlos heeft hier een naam hoog te houden. De Dutchweek zal hier een extra dimensie aan toe voegen een week lang een uitgebreid programma. Bekende DJ’s zullen ervoor zorgen dat het winterseizoen in Gerlos op een ongekende wijze wordt afgesloten. Enkele namen zijn: ROOG, G-Trumpetty, Jochem Hamerling, Lockar, Noumé & Vera Vera. Verder dj Elaine & MC Divine (SLAM!’s Housuh in de Pauzuh) etc, etc. op verschillende locaties.

Dutchweek

De komende weken zal op meerdere locaties een Dutchweek georganiseerd worden. Hiermee zal op zaterdag 26 maart voor het eerst in hun historie op 5 locaties tegelijk een event zijn. De data en locatie zijn als volgt:

Dutchweek Saalbach logo

19 t/m 26 maart

Dutchweek Zell am See Kaprun logo

23 t/m 26 maart

Dutchweek Italy logo

23 t/m 26 maart

Dutchweek Gerlos logo

26 maart  t/m 2 april

Edities 2023

Momenteel is voor seizoen 2023 de data en locaties ook al bekend, het gaat hier over 7 events. Als alles goed verloopt en daar gaan wij wel vanuit zal het op 18 januari 2023 beginnen in Zell am See Kaprun en Saalbach. Beide events betreft een kickoff evenement.

Voor meer informatie over alle events van de Dutchweek en wat op de diverse locaties te doen is ga naar Dutchweek.nl

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 27 oktober 2019 hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...