Dutchweek Gerlos 4 tot 8 april 2018

Dutchweek Gerlos

Dutchweek Gerlos, het is weer de tijd van het jaar dat Oostenrijk oranje kleurt. Tijdens de Dutchweeks in Gerlos en Saalbach zullen honderden Nederlanders deze dorpen weer op hun kop zetten er een groot feest van maken. In het vooruitzicht hebben we Dutchweek Gerlos, tijdens de end-of-season periode van het gebied.

Dutchweek Gerlos

Van woensdag 4 april tot zondag 8 april 2018 organiseert dutchweek.nl voor de 2e keer Dutchweek Gerlos. Dit end-of-season event zal net als vorig jaar zonder twijfel een groot succes worden. Met te gekke feesten met Dj’s en live acts, van de après-ski tot in de clubavonden.

Grote namen als Mr. Belt & Wezol en La Fuente zullen niet ontbreken om er een groot feest van maken. La Fuente draait zowel op de 5e in de Country Club en  de 6e een XL Outdoor show met zijn show Wintersports in Full Colour. Veel kleur en een giga-WOW effect voor eindeloze energie.

En vanuit betrouwbare bronnen hebben we ook vernoemen dat er wederom een geweldige saxofonist aanwezig zal zijn, zwoele sax-klanken met vette beats maken het feest compleet tijdens de middagen.

Dutchweek Gerlos

Hier moet je bij zijn

Summit Travel biedt de mogelijkheid om arrangementen van 3 t/m 7 nachten te boeken. Deze arrangementen zijn inclusief skipas en toegang tot alle Dutchweek feesten.

Naast leuke feesten zullen er ook andere dingen te doen zijn. Zoals het Zipfelbob Rennen (sleewedstrijd), hierbij staat gezelligheid centraal en zal ook de meest originele deelnemer in de prijzen vallen. Durf jij het aan om over het parcours te vliegen?

Waarom naar Gerlos?

Zillertal Arena Gerlos

Gerlos maakt onderdeel uit van de Zillertal Arena waar ook Zell am Ziller, Wald im Pinzgau en Königsleiten bij horen. Een ruim aanbod aan pistes, moderne liften en Oostenrijkse gezelligheid maken dit een populaire skibestemming onder Nederlanders. Ook de après-ski in Gerlos is bekend bij velen. Een nachtje doorhalen hoort er hier bij en zonder slaap de piste weer op is voor een aantal vakantiegangers eerder regel dan uitzondering.

De nieuwe skilift Dorfbahn Gerlos zal er samen met de Isskogelbahn voor zorgen dat de meest gave feesten perfect bereikbaar zijn. Snow & Fun to the MAX in de Gerlos Zillertal Arena.

Tip: als je woensdagmiddag aankomt en zondagochtend vertrekt, dan kun je mee feesten met het volledige programma!

Afgelopen week zag het er zo uit in de Zillertal Arena.

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...