Dutchweek Gerlos afgelast en Ischgl sluit vanaf 14 maart voor twee weken

Zillertal Arena Gerlos

Dutchweek Gerlos afgelast en Ischgl sluit vanaf 14 maart voor twee weken

Wat een drama voor de organisaties die dit alles moet cancelen. We kregen van Dutchweek het volgende bericht:(

Update Dutchweek Gerlos 2020

In Oostenrijk heeft de regering dinsdag helaas moeten besluiten om geen evenementen meer toe te staan vanwege het coronavirus. De VVV en de gemeente Gerlos volgen uiteraard deze nieuwe richtlijn. Het geplande evenement in Gerlos van 28 maart – 5 april aanstaande gaat dan ook helaas niet door. Gezondheid staat voorop.

Vooralsnog gelden er volgens het reisadvies van de Nederlandse overheid voor Oostenrijk “geen bijzondere veiligheidsrisico’s”. Op dit moment is het skigebied normaal open en hetzelfde geldt voor de horeca. Zoals het er nu uitziet kan je wintersport dan ook wel doorgaan, alleen dit keer zonder onze podia en artiesten. Voor actuele reisinformatie verwijzen wij naar de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken(https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen)

Graag willen wij vragen om geduld met ons en de reisagenten te hebben, we begrijpen dat je z.s.m. duidelijkheid wil, stel het liefst je vragen via de mail over jouw persoonlijke situatie. Als je via Eventix je tickets bij ons hebt gekocht krijg je van ons persoonlijk bericht voor of op aanstaande maandag.

Dit is overmacht en raakt helaas iedereen, ook ons.

Dank voor jullie begrip alvast!

Ischgl 25 nov 2018
Ter illustratie

Ischgl sluit dit weekend haar deuren, vanaf maandag zullen ook de scholen dicht blijven. Dit betekent dat vanaf dit weekend het skigebied voor twee weken verboden terrein is.

De provincie Tirol heeft vandaag deze drastische maatregeling genomen om het Coronavirus in te dammen, ook het bezoeken van ziekenhuizen is dan verboden. Naast dit zullen een hoop evenementen geannuleerd worden en diverse aprés-skibars zijn vanaf nu voor onbepaalde tijd gesloten.
De skigebieden van Galtür, Kappl en See blijven vooralsnog open.

Ab Samstag ist der Skibetrieb im Wintersportort Ischgl für zwei Wochen untersagt, aldus LH Günther Platter (ÖVP)

De reden voor deze drastische maatregel valt wel te raden, in Ischgl zijn diverse mensen besmet geraakt, onlangs nog een barman van de Kitzloch in Ischgl.

Meer informatie: Ischgl.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...