Dutchweek staat internationaal op de kaart

Dutchweek logo 2018

Dutchweek is begonnen in 2003 uit een passie voor wintersport en feesten. Dutchweek heeft zich ontwikkeld van een platform ter promotie van wintersport, tot een succesvolle wintersport event organisatie die zowel nationale als internationale gasten aantrekt. Tot nu toe heeft Dutchweek vijf events in verschillende grote wintersportgebieden georganiseerd. De combinatie van Nederlandse gezelligheid, DJ’s en artiesten en de sterke organisatie trekt steeds meer wintersportgebieden aan die ook hun eigen Dutchweek event willen. Recent is daar nog Zell am See aan toegevoegd die eind januari de eerste editie zal hebben.

Dutchweek zorgt tijdens deze events voor vier dagen lang internationale herkenbare hits. Van lounge muziek tijdens de lunch, Duitse après-ski toppers na de laatste afdaling, tot dansen op heerlijke club tunes of een cover band tot in de late uurtjes. Dutchweek trekt alles uit de kast om haar gasten een unieke ervaring te geven die zij niet snel zullen vergeten. Of zoals het team het zelf aangeeft: Dutchweek – ‘Making memories together’.

Oprichter Wim de Zwart is al sinds 2003 betrokken bij Dutchweek en is tot op heden uitgegroeid tot een internationale wintersportbeleving.  Anouk Schrijver is per 2013 aan de organisatie toegevoegd en heeft Dutchweek nog verder te weten professionaliseren. Mede hierdoor heeft men thans vijf mooie wintersportgebieden aan zich weten te koppelen.

“We zijn ontzettend trots op de vijf events die we in 2019 gaan neerzetten met ons team en onze partners” aldus de Zwart, “de organisatie zoals we die nu hebben neergezet biedt een fantastisch platform om verder op uit te breiden zowel qua events als andere internationale mogelijkheden” aldus Schrijver.

Nieuwe huisstijl

Logo Dutchweek 2018

Vanaf maandag 3 december 2018 heeft Dutchweek ook de huisstijl aangepast. Ook heeft Dutchweek een nieuwe slogan: “Making memories together”

Het nieuwe beeldmerk wordt vanaf vandaag ook geïntroduceerd middels onderstaande video.

Overigens zijn alle reizen te boeken via Summit Travel. Dutchweek komt in Oostenrijk in Zell am See, Saalbach en Gerlos. Wie is daarbij?

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...