Dutchweek Kirchberg 2020

Logo Dutchweek 2018

Dutchweek Kirchberg 2020 staat op punt van beginnen, de eerste editie in Kirchberg zal over minder dan twee weken starten. De winter is in volle gang en dat betekent ook dat ergens in de Alpen of in Noorwegen een Dutchweek evenement wordt georganiseerd, de eerste van vele evenementen zal op 15 januari 2020 beginnen.

Begin dit jaar konden wij Dutchweek feliciteren met hun 4e evenement in Oostenrijk, tegelijk werd er ook aangekondigd dat dit het laatste evenement is dat in Oostenrijk georganiseerd gaat worden. Dus na Kirchberg, Saalbach, Gerlos en Zell am See zal er geen  nieuwe locatie in Oostenrijk bijkomen.

Christoph Stöckl van het Tourismusverband Kirchberg (Kitzbüheler Alpen, Brixental) is ook erg verheugd dat Dutchweek gekozen heeft voor Kirchberg.

We are proud to announce that the high quality event of Dutchweek will be organized by Dutchweek and us in 2020 in our area.

Dutchweek Kirchberg timetable woensdag
timetable woensdag
Dutchweek Kirchberg timetable donderdag
timetable donderdag
Dutchweek Kirchberg timetable vrijdag
timetable vrijdag
timetable zaterdag
timetable zaterdag

Dutchweek Kirchberg

De editie in Kirchberg zal op woensdag 15 januari 2020 beginnen en het zal weer één bruisend feest zijn in Kirchberg. Voor het nieuwe event en tevens de aftrap van het Dutchweek seizoen zullen er 4 locaties in Kirchberg gebruikt worden, uiteraard is ook SLAM! aanwezig. De locaties zijn Hotel Klausen – Dalstation Fleckalmbahn, Dorfplatz Centrum Kirchberg, Der Tiroler en Gasthof Obergaisberg. Naast de feesten kan men ook op de vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur rodelen op de Obergaisberg.

Welcome desk en line-up

Van woensdag tot en met zaterdag is er een “Welcome Desk” hier kunnen de eventbandjes opgehaald of aangeschaft worden, inclusief een gratis goodiebag. De Welcome Desk is geopend van 09:00 uur tot 21:00 uur.

De line-up is als volgt: Full Colour Innercircle, Ziggy, Dj Willem de Wijs, Team TNT, Chris Deluxe, MR Belt & Wezol, Housequake, Tom van der Weerd, Otto Wunderbar, Jody Bernal, Party dj W, Housuh in de Pauzuh ( Elaine, Divine) Illfort Grantz , Silent Disco, Tom on Sax , Vosse entertainment (danseressen).

Dutchweek Making Memories Together

De Dutchweek is inmiddels een begrip in de alpen, met grote evenementen in Italië, Oostenrijk en zelfs Noorwegen. Alweer 9 jaar geleden is men door ViaLattea in Italië gevraagd of zij een Dutchweek in één van hun  dorpen kon organiseren. Hiermee werd het evenement geboren, met als doelgroep wintersporters vanaf 25 jaar en ouder die twee tot drie keer in het seizoen naar de sneeuw gaan. Verwar de Dutchweek niet met het Dutchweek festival in Frankrijk, dit is een ander organisatie.

In 2020 zullen er 6 Dutchweek evenementen plaatsvinden, namelijk:

  • Kirchberg 15 t/m 18 januari 2020
  • Zell am See Kaprun 22 t/m 25 januari 2020
  • Italië 11 t/m 14 maart 2020
  • Saalbach Hinterglemm 18 t/m 21 maart 2020
  • Gerlos 28 maart t/m 4 april 2020
  • Noorwegen 31 maart t/m 4 april 2020

Meer informatie dutchweek.nl

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...