Dutchweek Kirchberg in Tirol 2020

Kirchberg

Dutchweek kunnen we feliciteren met een 4e event in Oostenrijk. Ook wordt er aangekondigd dat dit tevens het laatste event is dat in Oostenrijk georganiseerd gaat worden. Hiermee wordt bedoeld dat er na Saalbach, Gerlos en Zell am See geen ander event meer bij gaat komen.

Met het toevoegen van Kirchberg in Tirol aan de Dutchweek kunnen we met recht zeggen dat er gekozen is voor 4 FANtastische dorpen en natuurlijk ook skigebieden.

Wanneer is de editie Dutchweek Kirchberg?

Vanaf woensdag 15 januari 2020 zal het weer één bruisend feest zijn in Kirchberg. Uiteraard zullen weer Nederlandse DJ’s en artiesten aanwezig zijn op verschillende locaties. Aan het totale programma en line up daar wordt nog aangewerkt. Wat aan het programma zeker gaat worden toegevoegd is een rodelmiddag op de Gaisberg.

Ook Christoph Stöckl van het Tourismusverband Kirchberg (Kitzbüheler Alpen, Brixental) is ook erg verheugd dat Dutchweek gekozen heeft voor Kirchberg.

We are proud to announce that the high quality event of Dutchweek will be organized by Dutchweek and us in 2020 in our area.

Logo Dutchweek 2018

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...