Dutchweek minimaal 3 events in maart 2022

Dutchweek minimaal 3 events in maart 2022. Weer moest de organisatie hun planning aanpassen door de huidige situatie, maar desondanks heeft Dutchweek goed nieuws.

Na 2 jaar stil zitten lijkt het geduld bij Dutchweek beloond te worden. Men maakt zich klaar voor minimaal drie mooie events in maart. Het wintercircus maakt 1 stop in Italië en 2 in Oostenrijk een mogelijke derde is nog onder voorbehoud.

Dutchweek heeft er ontzettend veel zin in! Natuurlijk hebben we nog altijd te maken met continu veranderende maatregelen, dus lees snel verder over wat je als bezoeker kan verwachten!

It’s time to make new memories together!

Minimaal 3 events

Na een rondgang langs alle samenwerkende locaties en partners om de voorbereidingen te treffen voor de komende Dutchweek events. Ondanks de diverse coronamaatregelen is het goede nieuws dat er binnen de huidige richtlijnen minimaal drie events georganiseerd kunnen worden. En wie weet is er meer mogelijk als er meer versoepelingen aangekondigd wordt. Alleen het event in Gerlos is nog niet zeker momenteel, uiterlijk 5 maart weten wij meer over dit event en of het door mag en kan gaan.

Voorlopig zijn onderstaande events zeker.

  • 19 – 27 maart 2022: Saalbach
  • 23 – 27 maart 2022: Zell am See Kaprun
  • 23 – 27 maart 2022: Italië
  • 26 maart – 3 april 2022: Gerlos (onder voorbehoud)

De tickets zijn nu verkrijgbaar, voor Gerlos is er alleen een voorinschrijving.

Men is nu druk met het rondmaken van het programma, dus daar volgt binnenkort een update over.

Bron: Dutchweek

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 27 oktober 2019 hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...