Dutchweek Saalbach 2022 aftermovie

TOPFOTO Bernkogel Saalbach

Dutchweek Saalbach 2022 aftermovie. Het is al weer meer dan 2 maanden geleden de editie van de Dutchweek in Saalbach na de Coronapandemie. Vier dagen vol gezellige mensen, sneeuw en muziek.

Na twee jaar was het weer mogelijk, de zesde editie alweer van Dutchweek in Saalbach.  Vier dagen lang stond Saalbach in het teken van genieten met dj’s en muzikanten, activiteiten op de piste en natuurlijk wintersport tijdens de Dutchweek. Naast het feesten kan men ook genieten van de FANtastische afdalingen in het skicircus.

Net als de voorgaande edities is ook van dit evenement een aftermovie uitgebracht. Nog even nagenieten van een FANtastisch evenement met veel sneeuw, gezellige mensen en goede muziek.

De zevende editie van de Dutchweek in Saalbach staat al weer gepland van 18 tot 21 januari 2023. Ook kun je er terecht van 18 tot en met 25 maart 2023.

Dutchweek 2023

Het was toch spannend in 2022 of alles wel door zou gaan. Uiteindelijk gingen de edities in Saalbach, Zell am See Kaprun, Gerlos en in 3 Zinnen Italië door. De data voor 2023 zijn inmiddels bekend. Klik hieronder op de logo’s van het betreffende evenement voor meer informatie.

De data voor de edities in 2023 zijn, let op men zal 2 x in Zell am See -Kaprun en in Saalbach zijn per winterseizoen:

  • Zell am See – Kaprun van 18 t/m 21 januari
  • Saalbach Kick-Off van 18 t/m 21 januari
  • 3 Zinnen Italië van 15 t/m 18 maart
  • Saalbach van 18 t/m 25 maart
  • Zell am See – Kaprun van 18 t/m 25 maart
  • Sauze d’Oulx Italië van 22 t/m 25 maart
  • Gerlos van 25 maart t/m 1 april
Dutchweek Zell am See Kaprun logo
Dutchweek Saalbach logo
Dutchweek Italy logo
Dutchweek Saalbach logo
Dutchweek Zell am See Kaprun logo
Dutchweek Italy logo
Dutchweek Gerlos logo

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...