Dutchweek Saalbach en Feestweek Westendorf gaan helaas niet door

Saalbach topfoto over het dal richting Hinterglemm

Dutchweek Saalbach en Feestweek Westendorf gaan helaas niet door. We kregen deze twee annuleringen rechtstreeks van de organisaties binnen en het leek ons wel zo handig jullie hierover te informeren.

Update Dutchweek Saalbach 2020

Dutchweek Saalbach, in Oostenrijk heeft de regering gisteren helaas moeten besluiten om geen evenementen meer toe te staan vanwege het coronavirus. De VVV en de gemeente Saalbach volgen uiteraard deze nieuwe richtlijn. Het geplande evenement in Saalbach van 18-22 maart aanstaande gaat dan ook helaas niet door. Gezondheid staat voorop.

Vooralsnog gelden er volgens het reisadvies van de Nederlandse overheid voor Oostenrijk “geen bijzondere veiligheidsrisico’s”. Op dit moment is het skigebied normaal open en hetzelfde geldt voor de horeca. Zoals het er nu uitziet kan je wintersport dan ook wel doorgaan, alleen dit keer zonder onze podia en artiesten. Voor actuele reisinformatie verwijzen wij naar de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken(https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen)

Dit is overmacht en raakt helaas iedereen, ook ons. We zijn nog in nauw overleg met de VVV en gemeente van Gerlos. Daarover volgt zo spoedig mogelijk meer info.

Westendorf Feestweek 14 – 21 maart 2020

Westendorf topfoto

Westendorf, helaas heeft de Oostenrijkse regering besloten voor alle georganiseerde evenementen geen vergunning te verlenen. Hierdoor komen alle evenementen te vervallen waaronder ook de feestweek en het concert van André Hazes.

Echter is er geen negatief reisadvies uitgegeven en zijn alle bedrijven zoals gewoonlijk gewoon geopend.

We betreuren dat de evenementen niet door kunnen gaan maar kijken wel uit naar een gezellige week zoals normaal in Westendorf. We zijn met het management van Hazes bezig om te kijken naar een eventuele andere datum.

Mensen die een kaartje hebben gekocht krijgen binnen 14 dagen het geld terug op hun rekening.

Dit zijn helaas 2 grote annuleringen waarbij de grote feesten niet doorgaan. Helaas is dit het geval waar organisaties en allen die hiermee vandoen hebben niets aan kunnen doen. De skigebieden zijn gewoon open dat willen we nogmaals benadrukken. Ook de Horeca is gewoon open en daarmee kun je toch nog een mooie skivakantie maken.

Kitzbühel Resterhöhe Topfoto

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...