Dutchweek Saalbach

Dutchweek Saalbach 

Het is bijna zover! Over een kleine week gaat het weer los in Saalbach tijdens de Dutchweek!

Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is al enorm populair onder wintersporters die ook van een feesten houden, maar gaat nog een stapje verder tijdens de Dutchweek Saalbach. Van 21 tot en met 25 maart 2018 kleurt dit gebied voor de 4e keer oranje en belooft het weer een spektakel te worden.

Radio Rave tijdens de Dutchweek

Barry Paf en Menno de Boer verzorgen de Radio Rave en zullen samen met de andere Dj’s er een topfeest van maken. De radio Rave is super interactief, jij bepaalt met de andere feestgangers welke muziekstijl er gedraaid wordt. Een super feest avond is gegarandeerd! In de Tarverne worden twee thema-avonden tijdens de clubavonden georganiseerd, ‘Heidi & Peter’ en op donderdag ‘Energize’. Het programma is bijna compleet, houdt de Facebookpage van Dutchweek in de gaten. Niet voor niets dat “lange pistes en korte nachten” van toepassing is op het gebied. Hoe laat sta jij weer in de sneeuw de volgende dag?

Dutchweek Saalbach

Dit wil je toch niet missen?

Het gebied van Saalbach is veel Nederlanders bekend en berucht. Houdt je van een dag genieten op de pistes? Maar wil je in de namiddag je inspanningen in de sneeuw belonen? Dan heb je genoeg mogelijkheden om te wintersporten en te après-skiën! Tijdens de Dutchweek beginnen de snow parties al tijdens de lunch op de berg, zoals bij de Panorama-Alm of de Maisalm.

Lange pistes, korte nachten?

Natuurlijk moet er ook geslapen worden. Summit Travel helpt je daarbij! In het assortiment zijn diverse accommodaties, van een comfortabel appartement tot een mooi hotel. Allen zeer gunstig gelegen, zodat je ’s avonds of wat dieper in de nacht snel je bed in kunt rollen!

En wellicht heb je de dag erop meer behoefte om bij te komen in de wellness, check dan zeker deze accommodaties.

En een bijkomend voordeel: je skipas en toegangsbandje voor de feesten van Dutchweek zijn inbegrepen bij je boeking.

Waarom een Dutchweek in Saalbach?

Buiten de fantastische après-ski mogelijkheden kun je er ook geweldig wintersporten: 270 kilometer aan pistes, snelle liften en ook skiroutes voor de off-piste wintersporters onder ons. De pistes zijn gevarieerd en je kunt ongekend mooie tochten maken door heel het gebied. En dan heb je natuurlijk wel een biertje of schnapps verdiend, toch?

Laat je verrassen door het fantastische gebied en feest mee tijdens de snow parties van Dutchweek, waar de Nederlandse gezelligheid en de Oostenrijkse charme samenkomen. Wie is het feestbeest dat niet mag ontbreken tijdens Dutchweek Saalbach?

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...