Dutchweek winter pubquiz vanavond doen jullie mee?

Dutchweek pubquiz

Dutchweek winter pubquiz doen jullie mee? Vanavond is het namelijk zo ver, dan organiseert Dutchweek de winter Pubquiz. Een uur lang gezelligheid met als afsluiting een dj set van een kwartier.

De Dutchweek een evenement in de Alpen dat geen nadere introductie meer hoeft te hebben maar gezien de huidige situatie wilde men bij Dutchweek toch iets organiseren en dat gaat gebeuren. Namelijk een gezellige Pub Quiz met leuke prijzen en als afsluiter een live set om het weekend in te luiden.

Wat moet ik doen om mee te kunnen doen??

De livestream zal te volgen zijn via het YouTube kanaal van Dutchweek, hieronder het stappenplan om gratis mee te kunnen strijden voor de titel ‘Winnaar Dutchweek Quiznight 2021′.

1. Open vanaf 19:45 de livestream via YouTube op je TV of laptop.
2. Neem deel door de QR-code hiernaast te scannen of ga naar ahaslides.com/DUTCHWEEK (op je telefoon)
3. Daarna volgt een sheet waar je je (team)naam in kunt vullen.
4. Vul bij iedere vraag het antwoord in op je telefoon.

Na elke ronde krijg je een tussenstand te zien. Aan het einde van de quiz zien we wie de meeste punten gescoord heeft. Deze persoon mag zich kronen tot de winnaar van de Dutchweek Quiznight 2021!

De Pub Quiz zal live worden uitgezonden vanuit Cornelis Bar & Kitchen Rotterdam en wordt verzorgd door GoRockit. Hieronder de prijzen waarvoor gestreden gaat worden, maar ook voor de echte verliezers is er zelfs een troostprijs.

1e plaats Dutchweek Pub Quiz

2e plaats Dutchweek Pub Quiz

3e plaats Dutchweek Pub Quiz

De Quizmasters.

De quizmasters  tijdens de Pub Quiz zijn geen onbekenden voor de trouwe kijkers van Housefanatics namelijk Micky Hurts & Maron Hill. Zij zijn naast Quizmasters ook verantwoordelijk voor de muzikale afsluiter. Zij zullen na de quiz nog de lekkerste House muziek aan elkaar mixen om het weekend mee in te luiden!

Micky Hurts heeft speciaal voor jullie nog een videoboodschap opgenomen. Deze kun je hier bekijken!

Dutchweek 2021/2022

Als alles goed gaat organiseert Dutchweek in 2022 weer de onderstaande Dutchweek evenementen.

Dutchweek

Italië

Dutchweek

Gerlos

Dutchweek

Noorwegen

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht