Dutchweek Zell am See 23 t/m 27 januari 2019

Zell am See

We schreven er al op 23 juli 2018 over. Het was toen maar een gerucht en nu is het een feit. Dutchweek gaat ook komende januari knallen in Zell am See.

Van 23 t/m 27 januari 2019 zal de allereerste editie worden gehouden van Dutchweek Zell am See. Het zal heel erg oranje gaan worden op de Schmittenhöhe.

Natuurlijk is Summit Travel ook hierbij aanwezig. Vanaf het allereerste begin is Summit Travel de aanbieder van arrangementen. Toegang tot de Dutchweek events is dan verzekerd. Overigens is het hele gebied inclusief de gletsjer van Kaprun onderdeel van dit event.

Dutchweek heeft al bewezen dat men leuke en goede feesten kan organiseren. Er waren reeds 4 events: Sauze d’Oulx (Italië), Gerlos, Saalbach en Dutchweek Norway. Deze events worden goed bezocht en uitbreiding naar een 5e dorp kon niet uitblijven.

Leuk dat dit event wordt gehouden in een gebied waar wij zelf ook veel aanwezig zijn. Er is al te boeken en wees er snel bij want voor je het weet is het vol.

Zien we julle daar?

Zell am See Schmittenhohe

Zell am See Schmittenhöhe

O ja op 2 januari 2018 waren we er ook en dat kun je zien in onderstaande video. Een kleine impressie.

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht