Dutchweek Zell am See aftermovie

Dutchweek Zell Am See Kaprun 2019
© Marc Verhees Dutchweek.nl

Het is al weer voorbij de eerste editie van de Dutchweek in Zell am See, een lang weekend vol gezellige mensen, sneeuw en muziek. Maar ook was er een heuse slalomwedstrijd, waarbij een bekende op de derde plek eindigde.

Van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 26 januari was Zell am See het toneel van de derde Dutchweek in Oostenrijk, komende weken zullenl er nog één in Saalbach en Gerlos volgen. Het evenement was gezegend met een grote dump, hierdoor lag er genoeg sneeuw. Van dit evenement is een aftermovie uitgebracht, nog even nagenieten van een FANtastisch weekend met veel sneeuw, gezellige mensen en goede muziek.

De tweede editie van de Dutchweek in Zell am See staat al weer gepland, woensdag 22 tot zondag 26 januari 2020. Wees er snel bij en boek via Summit Travel.

Overige edities

De Dutchweek in Zell am See was de eerste dit jaar van in totaal 5 evenementen, waarbij er nog 2 keer Oostenrijk zal worden aangedaan. Het circus reist over een maand naar Italië, van 13 tot en met 17 maart 2019 is Sauze d’Oulx the place to be. Hierna gaat het circus direct door naar het Skicircus, de Dutchweek Saalbach vindt plaats van 20 tot en met 24 maart 2019. Drie dagen later is Gerlos de laatste Oostenrijkse bestemming wat de Dutchweek gaat aandoen. Dit vindt plaats van woensdag 27 tot en met zondag 31 maart 2019.

Maar in Noorwegen is Dutchweek van de partij. Vier dagen feest van woensdag 3 t/m zaterdag 07 april 2019 vindt in het Myrkdalen Resort de Dutchweek Norway plaats.

Klik hieronder op de logo’s van het betreffende evenement voor kaarten.

Dutchweek Saalbach logo
Dutchweek Gerlos logo
Dutchweek Italy logo
Dutchweek Zell am See Kaprun logo

Summit Travel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...