Dutchweekend Gerlos 2017: dé seizoenafsluiter die je niet mag missen

Dutchweekend Gerlos 2017:  dé seizoenafsluiter die je niet mag missen

Zillertal Arena Zell am Ziller

Twee weekenden achter elkaar feest in Oostenrijk. Volgende week begint Dutchweekend Saalbach en gelijk de week daarop Gerlos. Dit geeft jou de kans het wintersportseizoen feestelijk af te sluiten. Van 29 maart tot 2 april in Gerlos bijvoorbeeld? Een prachtig skigebied en een van de gezelligste dorpen van de Alpen. Dat wil je niet missen!

Gerlos en het Zillertal

Gerlos is één van de meeste geroemde dorpen van de Alpen en is met name onder de Nederlandse wintersporter erg geliefd. En dat is niet gek, want Gerlos is een héél gezellig dorp dat ligt in het prachtige Zillertal (487 kilometer piste). Het gebied ligt hoog en je geniet hier van oneindige skimogelijkheden. Om alvast maar even een impressie te geven:

Geroemde locatie

Op zichzelf staand is Gerlos al een geroemde feestlocatie onder de Nederlandse wintersporter. De combinatie met Dutchweekend kan het daarom alleen nog maar veel mooier maken. De tofste feestjes in een van de gezelligste dorpen van Oostenrijk, wat denk jij?
Bekijk hier alvast de teaser:

Zorg dat je erbij bent!

Zorg dat je erbij vent van 29 maart tot 2 april in Gerlos. Summit Travel heeft nog enkele aantrekkelijke arrangementen beschikbaar o.a. in Hotel Central en Aparthotel Alpenhof . Neem vooral een kijkje op onze Dutchweekend Gerlos pagina voor nog meer mooie aanbiedingen.

Over 2 weken barst het feest los in Gerlos. Zorg dat je er bij bent…

Summittravel728x90

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×