Dutchweekend Saalbach de datum is bekend voor 2017

Dutchweekend Saalbach de datum is bekend voor 2017

Saalbach Hinterglemm

Dutchweekend Saalbach de datum is bekend voor 2017. Van 22 – 26 maart 2017 is het dan zover. Dat dit evenement nu voor de 3e keer georganiseerd wordt is geen verrassing. Het was alleen de vraag wanneer en daar is nu dus duidelijkheid over. Eind maart 2017  kun je weer voor een geweldig lang weekend naar Saalbach komen. FANtastische feestjes op de berg maar zeker ook in het dorp Saalbach.

Dutchweek Saalbach logo  Dutchweek Saalbach logo

Dutchweekend en Summit Travel zijn er al helemaal klaar voor. Het programma voor de feestjes en line up is nog niet helemaal bekend maar zodra daar meer duidelijkheid over is zullen wij daarover berichten. Weet je al dat je gaat dan kun je bij de partner van Dutchweekend maar zeker ook onze partner Summit Travel alvast gaan kijken voor een accommodatie.

Overigens komt Dutchweekend binnenkort met nog 2 nieuwe locaties voor 2017. Wellicht zit daar ook weer een Oostenrijkse locatie tussen….

Dutchweekend

… en om jullie al helemaal in de stemming te brengen nog even deze video die wij afgelopen 4 maart 2016 hebben opgenomen in Saalbach Hinterglemm Leogang. We deden toen een rondje en je krijgt zo een mooie blik op dit FANtastische skigebied.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×