Met E-bike naar Bouwplaats Salvistabahn en Hohe Salve

Kleine Salve Bergstation Salvistabahn

Kleine Salve Nieuwe Bergstation Salvistabahn in 2020/21

Stefan zit deze week in het Brixental en laat af en toe wat video’s zien. Dit keer ging de tocht naar de Hohe Salve. Dit jaar is Stefan helemaal om als het gaat om de E-bike. Eerst er niets van willen weten maar na 1 dagje er op er gelijk maar eentje aangeschaft.

Salvista Hopfgarten Itter SkiWelt

© SkiWelt HopfgartenItter, Seilbahnbüro Gröbner

Maar goed de tocht ging naar de Hohe Salve via de Rigi in Hopfgarten. Dan heb je natuurlijk ook zicht op de nieuwbouw die daar gepleegd wordt. De Salvistabahn wordt vervangen volgend jaar en nu al zijn er voorbereidende werkzaamheden. Waar voorheen je op de Kraftalm uitkwam wordt nu het middenstation gebouwd. Op de Kleine Salve daar wordt het bergstation gebouwd. Tevens komt daar een nieuwe speicherteich voor de sneeuwkanonnen en er komt een piste bij.

Maar Stefan (en Mariska) kwamen ook nog langs andere leuke plekjes. Dat kun je zien in onderstaande video.

Als het goed is krijgen we deze week ook nog andere video’s te zien van de bouwwerkzaamheden daar in de buurt. Dus nog even geduld voor een Fleiding en een Fleckalm update. hieronder nog foto’s van rond om de Hohe Salve.

Kleine Salve Bergstation Salvistabahn

Hopfgarten Itter

Hohe Salve

Itter Salvistabahn De Kraftalm

Hohe Salve uitzicht Inntal

Hohe Salve uitzicht Inntal Wörgl

Speichersee

Mariska en Stefan

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht