Met de E-bike naar Scheffau en Ellmau

E-Bike

Afgelopen week hebben we jullie al kennis laten maken met de E-Bike. We deden toen een rondje richting Söll, de Hohe Salve. Dit was zo goed bevallen dat we ook nog maar een keer de E-bikes hebben gepakt om richting Scheffau en Ellmau te biken. Ook was het FANtastisch weer om in de bergen te zijn.

Ook dit keer hebben de batterijen ons niet in de steek gelaten. Dik 4 uur gereden en batterij was nog voor 40 tot 60 procent vol. Maak je dan ook geen zorgen dat de batterij snel leeg is. De techniek is de laatste jaren zo sterk verbeterd dat zelfs bijladen op de berg niet meer nodig is.

Ook kwamen we onderweg op de Eiberg nog iemand tegen die zo’n mooie trekharmonica had, en natuurlijk speelde hij daar een deuntje op, met op de achtergrond de Wildenkaiser (zie daarvoor onderstaande video)

koeien

Wat ons ook opviel dat tussen Scheffau en Ellmau een aantal koeien waren. Het was er niet afgezet en er was ook niets aan de hand.

Hoe deze dag er voor de rest uitzag kun je nakijken op de video. Wat vinden jullie van een E-Bike?

Alpen Reizen

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht