E-bike rondje Kirchberg Gaisberg, Wiegalm, Brixenbach 13 augustus 2021

Kirzhberg uitzicht vanaf de Gaisberg richting Kitzbüheler Horn

E-bike rondje Kirchberg Gaisberg, Wiegalm, Brixenbach 13 augustus 2021

We hebben weer een leuk rondje gemaakt, ook eentje die we nog niet eerder hadden gedaan. Via Kirchberg reden we het parcours van de Gaisberg op. Ook is dit de route die omgekeerd wordt afgelegd door rodels oftewel we reden de rodelbahn omhoog (in ieder geval een flink gedeelte).

Maar eerst werden we in de ochtend verrast door een nieuwe helm van Cairn die zou helemaal passen bij de kleuren van de Mountainbike. Maar waar het mij vooral omgaat is dat deze helm ook gewoon goed is en lekker zit. Nou dan heb ik nieuws die zit FANtastisch.

Cairn Fietshelm

Maar even terug naar de fietstocht. De eerste stop maakte we bij de Obergaisberg. Normaal in de winter een tussenstop waar je zeker een schnapsie kan halen maar hopelijk komt dat komende winter weer. Boven aan het bergstation van de Gaisberg de eerste echte stop gemaakt om vervolgens door te gaan richting de Wiegalm. Daarvoor moet je eerst weer enorm gaan afdalen om vervolgens weer om hoog te rijden.

Kom je eenmaal aan op de Wiegalm dan is het in feite alleen maar naar beneden rijden. Je komt dan op het gegeven moment langs de Brixenbach wat een heel mooi stukje is om fietsen. Geweldige natuur. Dit alles kun je bekijken in onderstaande video.

Kirchberg Obergaisberg Middenstaion Rodelbahn

E-bike Cube FANtastisch Oostenrijk Cairn helm

Wiegalm

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht