E-bike rondje Westendorf naar de Brixenbachalm

E-bike Westendorf Schrandlhof

E-bike rondje Westendorf naar de Brixenbachalm

We hebben weer een mooi rondje gemaakt rondom Westendorf. De planning was om helemaal naar de Choralp te fietsen maar we kwamen er achter dat er door de overvloedige regenval het niet handig was het bovenste gedeelte te fietsen. Dus we hebben de route gewijzigd en we zijn naar het Brechhorn Haus gereden om vervolgens via de Kreuzjochlsee, Ki West naar de Brixenbachalm te rijden.

Na een aantal dagen van zeker slecht en regenachtig weer was het weer mooi opgeknapt. Bekijk de beelden maar eens die we hebben opgenomen.

Ook waren we nog even op facebook live gegaan.

Westendorf

Brechhorn Haus

Kreuzjochlsee op de achtergrond Kirchberg in Tirol

Kreuzjochlsee op de achtergrond Kirchberg in Tirol

Komende week maken we nog meer leuke rondjes met de E-Bike. St Johann in Tirol staat ook op het programma om naar het bergstation van de Harschbichl te gaan en nog meer. hou het maar in de gaten hier.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Haus Steiner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...